• Hjem
  • Regnskap
  • Lønn
  • Controller
  • Om oss
  • Kontakt
  • Ledige stillinger

Priskalkulator

Controller, som bryr seg

En proaktiv

Vår forretningside er å levere levende, og alltid oppdaterte råd og regnskaper, og dele de effektiviseringsgevinstene vi skaper, med kundene.

Rett og slett; levere litt mer enn forventet.

Controller tjenesten er basert på fastpris og "all inclusive" akkurat som alle våre andre tjenester. Forskjellen på denne og komplett regnskapsføring og lønn er at her forventer vi at kunden gjør det daglige arbeidet.

Vi følger opp, avstemmer, sender skattemeldinger, har dialog med revisor og utarbeider årsregnskap og andre årsoppgjørspapirer. I tillegg er alt av rådgivning, faglig ansvar og henvendelser inkludert, og kanskje viktigst vi følger opp og forbedrer rutiner og prosesser sammen med dere som kunde.

"All inclusive" betyr at du får en helhetlig tjeneste, en komplett pakke, inkludert avstemming, automatisering, digitalisering, rådgivning knyttet til regnskap, skatt, avgifter, rutiner, prosesser, omorganiseringer ++

Dette øker effektiviteten, nøyaktigheten og verdien av både våre tjenester og regnskapene deres. Både fordi kvaliteten øker og fordi man alltid er á jour.

"All inclusive" betyr også god kundeservice, vi er tilgjengelige og proaktive. I tillegg bidrar vi med løpende støtte, opplæring, rådgivning og prosessendringer. På den måten skaper vi vinn/vinn situasjoner hver eneste dag og hjelper kundene våre i sine forretningsavgjørelser.Vi er der for våre kunder, våre priser er transparente, og alt man kan forvente av et byrå er inkludert, pluss litt til. Vi pusher dere videre og jobber hardt for å møte og overgå deres forventninger hver eneste dag.

Får vi lov til å overgå dine forventinger?

Tjensten koster omtrent halvparten av komplett regnskapsføring og lønn. Prøv vår priskalkulator

Priskalkulator